Het is voor ons heel belangrijk om transparante info over onze producten en smaakmakers mee te geven. Alle productinfo (allergenen, ingrediënten, etc.) vind je terug op de detailpagina van een product:
Open de app.
Kies een categorie op de homepage.
Klik op een product om naar de detailpagina te gaan van dit product.
Scroll naar onder tot je bij de productinfo terecht komt: ingrediënten, voedingswaarden, allergenen, product- en bereidingsinformatie, bewaar informatie.