Het is voor ons heel belangrijk om transparante info over onze producten en smaakmakers mee te geven.
Alle productinfo (allergenen, ingrediënten, etc.) vind je terug op de detailpagina van een product:

Open de app.
Scroll door onze categorieën om het gewenste product te vinden, of gebruik de zoekbalk bovenaan.
Klik op het product om naar de detailpagina te gaan van dit product.
Scroll naar beneden tot je bij de productinfo terecht komt: ingrediënten, voedingswaarden, allergenen, product- en bereidingsinformatie, bewaar informatie.