Het liefst wel. Veel van onze producten zijn gekoeld, dus die kunnen best zo snel mogelijk de koelkast. Met de track & trace informatie die we je sturen, zie je precies hoe laat we er zullen zijn.
Je kunt jouw bestelling volgen door naar "Mijn profiel" te gaan en vervolgens op "Bestellingen" te klikken. Selecteer tot slot de bestelling waarvan je de status wenst te checken.

Bovendien kan je bij bestelling een gewenst levermoment meegeven. Zo hoef je niet heel de dag thuis te zitten wachten.