Ja! Bestellen bij Lokkal kan ook met een BTW-nummer. Ideaal voor je volgende (lunch)meeting of afterwork of (h)eerlijke incentives voor je klanten en werknemers.Je facturen krijg je maandelijks éénmalig toegestuurd door onze financiële afdeling. Bij vragen kan je contact opnemen via accounting@lokkal.be.

VOEG JE BEDRIJFSGEGEVENS TOE AAN EEN BESTAAND ACCOUNT
Ga via de startpagina naar "Mijn profiel" (rechts bovenaan)
Ga naar je "Persoonlijke gegevens"
Pas je leveringsgegevens aan
Sla je aanpassingen op door op de knop "Aanpassen"
Scroll naar beneden tot aan je "Bedrijfsgegevens"
Voeg je bedrijfsnaam & BTW-nummer in en klik op 'Opslaan'

VOEG JE BEDRIJFSGEGEVENS TOE AAN EEN NIEUW ACCOUNT
Vul je leveringsgegevens in en klik op "Bedrijfsinformatie toevoegen"
Voeg je bedrijfsnaam & BTW-nummer in en vink "Als factuuradres instellen" aan.
Klik daarna op 'Opslaan'

! Indien het bezorg- en factuuradres hetzelfde zijn, vink beide aan.