We sturen altijd een orderbevestiging via mail. Indien je een digitale kopie nodig hebt kan je die vinden bij "Mijn profiel" in de app. Klik vervolgens op "Bestellingen" en selecteer de gewenste bestelling. Wens je een officiële factuur? Die kan je aanvragen via onze klantendienst.

Je kan contact opnemen met ons via Whatsapp en e-mail (hello@lokkal.be). Navigeer in de app naar "Mijn profiel" (rechts bovenaan) en klik vervolgens op "Contacteer Lokkal" om vanuit de app rechtstreeks met ons te kunnen communiceren.