Wens je vrienden of familie te verrassen voor een verjaardag of speciale gelegenheid? Dan is de Lokkal-cadeaubon het ideale geschenk.
Je kan voor je bestelling hiervoor contact opnemen met ons via WhatsApp en e-mail (hello@lokkal.be). Navigeer in de app naar 'jouw profiel' en klik op 'contact' om vanuit de app rechtstreeks met ons te kunnen communiceren.

De waarde van de cadeaubon kan je zelf kiezen (vanaf min. €10).