- Vul eerst je winkelmandje met onze kraakverse producten.
- Ga vervolgens naar je winkelmandje en klik onderaan op "Voeg je promocode toe".
- Vul tot slot de kortingscode in en klik op "opslaan".
- Of kies een toegewezen kortingscode via de knop "selecteer je promo"
- De korting wordt nu toegepast op jouw winkelmandje.

Let op! Sommige kortingscodes hebben een minimum bestelbedrag (altijd exclusief verzendkosten). De korting zal pas worden toegepast wanneer je jouw mandje hebt gevuld tot aan het vereiste minimum bestelbedrag.

Ben je een nieuwe klant? Gebruik dan de kortingscode LOKKAL2022 voor €15 korting op jouw eerste bestelling!

Voeg je promocode toe