Op dit moment is er nog geen simpele manier om je mandje te delen met je partner / huisgenoot / kinderen of je hond.

MAAR : Er is een workaround om dit nu mogelijk te maken, maar deze heeft wel wat stappen.

Installeer de app op beide toestellen
Zorg dat je zeker uitgelogd bent beide smartphones

Kies met welke account je wil inloggen (bv persoon 1)

Kies inloggen op het toestel van waar je toegang hebt tot de email van de account waarmee je wil inloggen (persoon 1)
Wacht tot je de mail met de link ontvangt, MAAR klik nog niet op inloggen. Stuur de mail door naar het toestel van persoon 2.

Open de mail op smartphone van persoon 2 en klik daar op de login link (opgepast, deze link is maar 10 mins geldig)

Normaal ben je dan ingelogd op smartphone van persoon 2

Sluit de app bij persoon 1
Klik opnieuw op inloggen
Wacht tot je de mail met de link ontvangt en klik daar op de login link (opgepast, deze link is maar 10 mins geldig)

Normaal ben je dan ingelogd op smartphone van persoon 1

Vanaf nu zijn jullie beiden ingelogd op hetzelfde profiel en kunnen jullie samen producten toevoegen aan het mandje.